Kimbrerskue 2023


Kom og bliv inspireret til indretning af dine stalde
Fremtiden Staldinventar står igen i år klar til, at møde landmænd og andre som interesserer sig for landbrug og dyr, på Kimbrerskuet i Aars fra fredag d. 6/10 til og med lørdag den 7/10 2023.

Det indendørs dyrskue i Aars
Kimbrerskuet er et indendørs dyrskue i Messecenter Vesthimmerland & A/S Nordjysk Agrocenter med udstilling og bedømmelser af malkekvæg, kødkvæg, heste, får, kaniner, 4H m.m. samt en stor erhvervs- og maskinudstilling med salg og rådgivning. Herunder inventar og indretning af stalde til kvæg og heste. Samt gyllepumper til landbruget.

Det Kimbrerskuet åbningstider:
Fredag: 08.30 – 21.00
Lørdag: 08.30 – 17.30

Kom forbi stand nr. 226 og se vores store udvalg til heste-, grise-, kvæginventar & pumper
Kom og oplev vores kvalitets bokse og staldinventar, som både bliver tegnet på egen tegnestue og produceret på egen fabrik i Langå i Danmark.

Få den bedste rådgivning med vores mangeårige erfaring

Hos Fremtiden Staldinventar sætter vi en ære i, at give dig den bedste kundeservice og rådgivning fra start til slut.
Vi elsker at effektivere til gennemtænkte indretningsløsninger i stalden med omtanke for alle elementer fra trivsel til praktik og funktionalitet.

Vi glæder os til at høre om dit næste projekt – om det er til heste, grise, kvæg eller det er stationære gyllepumper.
Vi brænder for, at levere den bedste løsning uanset.Vi glæder os til at se jer og få en god snak.

Adressen
Dyrskue pladsen:
Messevej 1
9600 Aars

Kundecases, arrangementer og messer
Følg os på Facebook for mere inspiration til indretning af inventar. Se bl.a. billeder med løsninger på vores hjemmeside, facebook side, instagram, LinkedIn med løsninger af heste-, grise-, kvæginventar & pumper, som vi har lavet, for vores mange forskellige kunder. Få også løbende information om kommende arrangementer og messer, vi deltager i.